thomas grönberg

Grundare och ägare av T67 Photo

 dag arbetar jag som projektledare / byggledare i eget bolag vilket jag ser som en ynnest och trivs väldigt bra med. Mitt fotointresse har funnits sedan 1984 och alltid legat mig varmt om hjärtat.

Att umgås med människor och skapa något tillsammans är ett kall, och som till lika är drivkraften hos mig, Underförstått så har det varit en del av mig hela livet, vilket även inkluderas i mitt fotograferande. Mötet med människan / ögonblicket, oavsett det är i ett byggmöte eller bakom kameran så har det alltid funnits en nyfikenhet på människan bakom det yttre.

Nu önskar jag att få ta det till nästa nivå…..att jag får dela ett speciellt ögonblick med Dig / Er, och för förhoppningsvis känner Ni / du förtroendet för mig så att vi kan skapa ett oförglömligt minne genom att gestalta dig / er genom vårat möte.

Jag kommer att uppdatera sidan med nutidsorienterade bilder. Jag fotograferar naturligtvis oxå på uppdrag där Du / NI och jag känner en ömsesidig respekt för uppdraget.

Min utrustning innefattar allt det ni önskar, jag fotograferar med min studio antingen ni vill vara ute eller inne, så riggar jag utefter era önskemål. Jag kan även komma utan studio, allt efter Dina / era önskemål på situationen / förhållande, ni ska känna att jag är er till förfogande. Vill ni ha utskrifter på fotografierna så har jag egen proffskvalitet på utskrifterna upp till A3 format, större fotografier beställer jag från proffslab. Fotografier monterat i ramar med passperto kan fås om så önskas.

Thomas A Grönberg 
T67 Photo
thomas.gronberg@t67.se
777 93 Söderbärke
Tfn: 070 373 10 21

INGET UPPDRAG ÄR SVÅRT NOG, TILLSAMMANS LYCKAS VI - DET OMÖJLIGA TAR BARA LITE LÄNGRE TID !

-- THOMAS GRÖNBERG